Trädfällning i Grästorp

Trädfällning i Grästorp

Välkommen, välkommen, välkommen till en helt ny och fräsch blogg. Jag har ändrat om designen lite och jag älskar den, men ni får gärna kommentera vad ni tycker om den nya designen, jag är väldigt nyfiken! Detta inlägg kommer handla lite om min trädgård och varför jag i våras bad om hjälp av Tomas Freiholtz med trädfällning i Grästorp.

Jag tänker inte så mycket på min trädgård eftersom jag inte tycker att det är intressant alls, men det enda som jag har tänkt på är ett träd som står ganska nära huset som har dött. Det har vart en jättefin gran som vi har haft vid huset sedan vi flyttade in, men efter den vintern som var så har den dött. Jag tycker att det är väldigt tråkigt eftersom den har blivit en dal av huset, men vad ska man göra? Därför bad jag om hjälp av någon kunnig som kan hjälpa till med trädfällning i Grästorp och då hörde jag av mig till Tomas Freiholtz. Dagen kom när detta trädet skulle ned och det gick väldigt snabbt och smidigt och samtidigt som de tog ned trädet så fick vi resterna av stammen så att vi kunde använda det som ved i vår kamin inomhus. Jag tycker att det är väldigt onödigt att släppa ut det i skogen igen och att man måste köpa ved till kaminen, då är det bättre att återanvända trädet. I alla fall blev det väldigt tomt efter denna trädfällning i Grästorp, men det löste jag och min fru med att plantera ett nytt träd som kommer växa upp om flera år. Ni kommer nog aldrig se ett inlägg som handlar om min trädgård igen, så ta in dessa ord jag skriver. Men allt kan hända så vi får se hur inläggen framöver kommer se ut. Kram.


Kommentarer är stängda.