GENTAS hjälpte oss med stubbfräsning

GENTAS hjälpte oss med stubbfräsning

God morgon gott folk! Varmt välkomna ska ni vara hit till min blogg och dagens inlägg. Denna fina dag tänkte jag skriva ett inlägg om den hjälp jag har fått i min trädgård med stubbfräsning i Nacka. Min förhoppning är att detta är något ni kommer tycka är intressant att läsa om, lämna gärna en kommentar sedan kring vad ni tyckte om dagens inlägg.

Under en period har och frugan försökt fixa till vår trädgård, så att den ska vara fin när våren väl kommer igen. Det har tagit oss lång tid men vi har äntligen blivit färdiga med allt vi kan göra för det här året, vilket är en enorm lättnad. Till största del har vi tagit hand om arbetet själva, det är dock en sak som vi inte har kunnat göra själva då vi har brist på kunskap och verktyg. Det är stubbfräsning jag pratar om, det har vi fått ta hjälp med. När vi letade efter företag som arbetade med stubbfräsning i Nacka hittade vi GENTAS, företaget som vi senare vände oss till för att få den hjälpen vi behövde. All den hjälpen vi fick var av hög kvalité, allt var dessutom väldigt snabbt och smidigt. Både jag och min fru är väldigt glada över att vi fick så bra hjälp av det här företaget. Skulle vi behöva liknande hjälp igen i framtiden kommer vi garanterat vända oss till GENTAS igen. Jag tycker även att du som läser detta också ska vända dig till dem ifall du behöver hjälp med något som de erbjuder, exempelvis stubbfräsning i Nacka med omnejd. Jag kan inte nog betona hur bra jag tycker att hjälpen vi fick var. Utan det här företaget hade antagligen inte stubbarna varit borta på ett väldigt bra tag, för som sagt kunde vi inte genomföra arbetet på egen hand. 


Kommentarer är stängda.